• Byggentreprenad i Hamburgsund-tanum-strömstad-munkedal-sotenäs
  • Byggentreprenad med uterum och trall

Byggentreprenad i Hamburgsund · Fjällbacka · Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad

Vi på JND Byggteknik utför alla slags byggnadsarbeten. Det spelar ingen roll om du vill bygga nytt från grunden eller om du vill göra en större eller mindre renovering. Våra snickare, målare och plattsättare bistår med all sin yrkesskicklighet, kunskap och erfarenhet. Vi gillar genomtänkta lösningar så därför passar vårt erbjudande dig som önskar byggentreprenad i Hamburgsund, Fjällbacka, Tanum, Munkedal, Sotenäs & Strömstad med omnejd.

Nybyggnation & renovering

  • Totalentreprenader. Genom att välja en totalentreprenad får du en mycket enklare byggprocess med en tidsplan som håller och ett inflyttningsdatum att planera efter. Det är också enkelt och tryggt att ha en kontaktperson hos oss som har koll på alla snickare, målare, elektriker och kaklare i ditt byggprojekt.
  • Nybyggnationer. När du ska bygga hus – kontakta oss! JND Byggteknik kan bygga upp din husdröm från grunden. Beräknas byggnationen ta en längre tid, kan vi erbjuda att utföra bygget under tält vilket säkerställer kvalitet och förebygger fuktproblem. Våra snickare bygger såklart även mindre projekt, såsom bodar, staket och altaner.
  • Renoveringar. Vi renoverar invändigt och utvändigt. Byter panel, sätter kök och annat som kan behövas. Allt med skickliga snickare, målare och kaklare! JND Byggteknik har även specialkunskap och utför varsam restaurering på äldre K-märkta hus, så som fönster, dörrar, väggar och tak och även dekor-/marmoreringsarbeten.
  • Plattsättning & målning. JND Byggtekniks egna plattsättare och målare kompletterar alla byggnationer med de delar som behövs på våra byggen, och de gör även andra uppdrag utanför våra egna entreprenader.

Kontakta oss för byggentreprenad i Hamburgsund · Fjällbacka · Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad

Vi utgår från Hamburgsund men har hela norra Bohuslän som vår arbetsplats. Vi samarbetar med lokala plåtslagare, rörmokare och elektriker från vårt närområde. Välkommen att kontakta oss för byggentreprenad i Hamburgsund, Fjällbacka, Tanum, Munkedal, Sotenäs & Strömstad med omnejd.

Snabbanslutning