• Snickare på taket
  • Snickare på taket

Snickare

Snickare i Hamburgsund, Tanum, Fjällbacka, Munkedal, Sotenäs och Strömstad.

Att snickra är det vi gör mest! JND har många duktiga snickare och alla våra snickare har gemensamt att de alltid lägger fokus på detaljer och kvalitetshantverk. Hos JND har vi bred expertis inom snickeri och vi har en gedigen erfarenhet av all slags snickeri och byggnation! Våra snickare utför förstklassiga tjänster inom nybyggnationer, renoveringar, om- och tillbyggnader samt totalentreprenad.

JND BYGGTEKNIK – din snickare

i Tanum, Fjällbacka, Strömstad, Sotenäs, Munkedal och Hamburgsund

Anlita en snickare från JND när du ska bygga nytt! Vi bygger bostadshus, bodar, altaner, garage och mycket mera. Våra utför våra byggtjänster för både för privatpersoner och företag.

Behovet av renoveringar finns i princip alltid på ett äldre hus! Fasaden och taket måste hållas i bra skick för att hålla resten av huset friskt. Snickare fån JND utför både takomläggning och fasadbyten. Vi kommer gärna och ser över ditt hus och undersöker hur stort behovet av en renovering är.

Snickare från JND byggteknik utför också invändiga renoveringar av trappor, golv och väggar samt dörr- och fönsterbyten.

JND Byggteknik har även snickare med specialkunskap om äldre K-märkta hus, så vi utför varsam restaurering på fönster, dörrar, väggar och tak.

Under de senaste åren har det blivit väldigt populärt att bygga både mysiga uterum och stora trädäck på tomten och snickare från JND har byggt många terrasser och pooldäck runt om i Bohuslän!

Våra snickare hjälper dig bygga ditt drömkök eller ett nytt fräscht badrum. I många fall önskar kunder bygga ut huset så att till exempel köket kan bli stort och rymligt utan att något annat rum behöver bli mindre. JND byggteknik är med dig och planerar och här är vår stora erfarenhet ovärderlig!

Behöver du en snickare från Hamburgsund till ditt byggprojekt

i Strömstad, Sotenäs, Munkedal, Tanum eller Fjällbacka?

Kontakta JND BYGGTEKNIK! För enstaka snickeriarbeten eller för att låta oss bygga hus med total byggentreprenad i Bohuslän. Vi planerar ditt projekt med duktiga hantverkare från området. JND utför även alla tjänster inom offentlig verksamhet.

Snabbanslutning