• Snickare i Hamburgsund, Tanum, Strömstad, Munkedal, Sotenäs
  • Snickare i Hamburgsund, Tanum, Strömstad, Sotenäs, Munkedal

Snickare i Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad

JND Byggteknik är ett väletablerat byggföretag i norra Bohuslän och du är varmt välkommen att anlita oss för snickare i Tanum, Munkedal, Sotenäs, Strömstad & Fjällbacka med omnejd.

Hos oss finns många duktiga hantverkare och alla våra hantverkare har gemensamt att de alltid lägger fokus på detaljer och kvalitetshantverk. Hos JND har vi bred expertis inom snickeri och vi har en gedigen erfarenhet av all slags snickeri och byggnation! Våra snickare utför förstklassiga tjänster inom nybyggnationer, renoveringar, om- och tillbyggnader samt totalentreprenad.

Snickare i Tanum

Nybyggnation & renovering

Anlita hantverkare från JND när du ska bygga nytt! Vi bygger bostadshus, bodar, altaner, garage och mycket mera. Våra snickare utför våra byggtjänster för både privatpersoner och företag.

Behovet av renoveringar finns i princip alltid på ett äldre hus. Fasaden och taket måste hållas i bra skick för att hålla resten av huset friskt. Snickare från JND utför både takomläggning och fasadbyten. Vi kommer gärna och ser över ditt hus och undersöker hur stort behovet av en renovering är.

Våra snickare utför också invändiga renoveringar av trappor, golv och väggar samt dörr- och fönsterbyten.

Snickare med specialkunskaper om K-märkta hus

Inom företaget har vi snickare med specialkunskap om äldre K-märkta hus, så vi utför varsam restaurering på fönster, dörrar, väggar och tak.

Under de senaste åren har det blivit väldigt populärt att bygga både mysiga uterum och stora trädäck på tomten och vi har byggt många terrasser och pooldäck runt om i Bohuslän.

Våra träarbetare hjälper dig bygga ditt drömkök eller ett nytt fräscht badrum. I många fall önskar kunder bygga ut huset så att till exempel köket kan bli stort och rymligt utan att något annat rum behöver bli mindre. Vi är gärna med dig redan från start i byggplaneringen och här är vår stora erfarenhet ovärderlig!

Snickare med specialitet på K-märkta hus

Anlita oss för snickare i Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad · Fjällbacka

Anlita oss för att få enstaka snickeriarbeten utförda eller för att låta oss bygga hus med total byggentreprenad i Bohuslän. Vi planerar ditt projekt med duktiga hantverkare från området. Vi utför även alla tjänster inom offentlig verksamhet. Välkommen att kontakta oss när du behöver snickare i Tanum, Munkedal, Sotenäs, Strömstad eller Fjällbacka med omnejd.

Snabbanslutning