• Snickare på taket
  • Snickare på taket

Industribyggnation Hamburgsund · Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad · Fjällbacka

Du är varmt välkommen att anlita oss med ditt uppdrag inom industribyggnation i Hamburgsund, Tanum, Munkedal, Sotenäs, Strömstad & Fjällbacka med omnejd. JND Byggteknik är ett väletablerat byggföretag i norra Bohuslän som bygger med service och kompetens. Vi har lång erfarenhet av byggnation och uppförande av lager och industrier, både nybyggnation och ombyggnation.

Du som beställare får en trygg byggprocess och en lokal som är optimerad efter just din verksamhet. Byggplanen tar vi fram tillsammans med dig och utformar den efter verksamhetens funktion, önskemål och krav.

Nybyggnation, utbyggnation & ombyggnation för industrier & kommersiella lokaler

Vi tar oss an byggprojekt för uppförande av:

  • Industrilokaler
  • Lagerlokaler
  • Maskinhallar
  • Visningshallar

Vi bygger träkonstruktioner eller uppför stålkonstruktioner med betongbjälklag. Vår projektledare arbetar i nära samarbete med dig som beställare för att hitta kostnadseffektiva lösningar som möter de krav som finns på säkerhet och energioptimering.

Byggnation med totalentreprenad

Inom företaget har vi egna hantverkare för snickerier, plattsättning och måleri. Byggnationen gör vi gärna som en totalentreprenad tillsammans med våra utvalda samarbetspartners. Det innebär att vi kan ta ansvar för hela byggprocessen från start till mål. Markarbete såväl som färdigställande av elinstallationer, VVS och finplanering av marken går att beställa som ett enda projekt genom oss.

Utbyggnad av New Wave i Dingle

På bilderna nedan syns bilder från ett av våra senaste byggprojekt som är en utbyggnad av New Waves industrilokaler i Dingle. Här har vi byggt ut deras lokaler för att de ska passa den växande verksamheten. I lokalen finns lager, kontor och produktion.

Industribyggnation Hamburgsund · Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad · Fjällbacka

Välkommen att kontakta oss för industribyggnation i Hamburgsund, Tanum, Munkedal, Sotenäs, Strömstad eller Fjällbacka med omnejd. Bland våra tidigare beställare finns företag, kommersiella och offentliga verksamheter i hela norra Bohuslän.

Snabbanslutning