• Snygg terrass
  • Snygg terrass

Målare i Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad · Fjällbacka

Ska det målas eller tapetseras hemma eller på arbetsplatsen? Kontakta oss för att få det gjort med snabbhet och perfektion. Med JND Måleri får du kvalitetsmedvetna målare som kan hjälpa dig med målning invändigt såväl som utvändigt. Välkommen att anlita oss som din målare i Tanum, Sotenäs, Munkedal & Strömstad med omnejd.

Vare sig det gäller en ommålning ute på fasaden eller om du behöver nya tapeter i hemmet så ska du veta att vi alltid gör det med allra största omsorg och noggrannhet. Våra hantverkare kan det här med kulörer, nyanser och tapetval och de vill gärna överträffa dina förväntningar.

JND Måleri är en väletablerad målerifirma som alltid levererar högsta kvalitet på det vi utför samt står för en hög service mot dig som kund. Nöjda kunder som får vad de betalar för är ett motto som vi ständigt jobbar efter. Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi väljer leverantörer och material.

Målare med specialkunskaper för K-märkta hus

Hantverkarna på JND stävar alltid efter att få leverera ett bra och hållbart resultat som står sig i många år. Vi har även specialkunskap och utför restaurering på äldre K-märkta hus, så som fönster, dörrar, väggar och tak och även dekor-/marmoreringsarbeten.

Målare i Tanum | Munkedal | Sotenäs | Strömstad

Målare Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad · Fjällbacka

Bland våra tidigare kunder finns privatpersoner, företag och offentliga verksamheter. Våra målare är tillgängliga för både de mindre och de större uppdragen. Behöver du anlita målare i Tanum, Sotenäs, Munkedal, Strömstad? Välkommen som kund hos JND Måleri.

JND målar och tapetserar i hela Norra Bohuslän

Din lokala målare i Tanum, Strömstad, Munkedal & Sotenäs

Vi målar både stort och smått och både ute och inne. JND ger dig ett bra resultat – proffsigt och snabbt. Välkommen att kontakta oss när du behöver målare i Tanum, Strömstad, Munkedal eller  Sotenäs!

Snabbanslutning