• Takbygge av JND
  • Takbygge av JND

Bygga hus i Hamburgsund · Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad · Fjällbacka

Går du med en husdröm som du skulle vilja göra verklighet av? Då har du hittat rätt byggföretag. JND Byggteknik har stora kunskaper och lång erfarenhet av att bygga hus i Hamburgsund, Tanum, Munkedal, Sotenäs, Strömstad & Fjällbacka med omnejd.

Det är enormt många moment att tänka igenom och besluta om när du ska bygga hus och det är en investering för livet som måste bli bra. Vänd dig till oss på JND Byggteknik så kan vi bygga ditt hus och vi bygger det gärna som en totalentreprenad för att det ska kännas tryggt och bekvämt för dig.

Vi bygger hus med totalentreprenad

Med en totalentreprenad samordnar vi med hantverkare, tar fram ritningar och alla nödvändiga handlingar, planerar och projekterar. Självklart kan du välja att ta hand om vissa eller stora delar själv om du föredrar det när vi ska bygga din nya bostad.

Den stora fördelen med totalentreprenad är att du skriver ett enda kontrakt och får en erfaren projektledare från JND som ansvarar för att allt blir gjort och i rätt tid så att det inte dyker upp några överraskningar när kalendern visar inflyttningsdatum.

Vi kan det här med att bygga bostäder i Bohuslän!

Bygga hus är vår passion. Att få se ett hus byggas upp från att vara en hög med brädor till att bli en fulländad bostad är något alldeles speciellt!

JND Byggteknik bygger allt ifrån klassiska hus till moderna villor med smarta-hem-system som gör att du kan styra det med din smartphone. Vi samarbetar med elektriker som gärna gör ditt nya hus toppmodernt med smarta integrationer som ger dig möjlighet att enkelt börja styra belysning, markiser, övervakning, värme och andra hushållsapparater med en app. Snacka om att bygga smarta hem i Bohuslän.

Kontakta oss när du ska bygga hus i Hamburgsund · Tanum · Munkedal · Sotenäs · Strömstad · Fjällbacka

JND Byggteknik bygger hus med service och kompetens! Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vårt arbetssätt kring att bygga hus i Hamburgsund, Tanum, Munkedal, Sotenäs, Strömstad & Fjällbacka med omnejd.

Snabbanslutning