• Ibland är vi många hantverkare
  • Ibland är vi många hantverkare

Samarbetspartners

Med en totalentreprenad samarbetar vi gärna

Det har verkligen hunnit bli en hel del ovärderlig kunskap hos oss under de åren vi varit verksamma! Sedan 2006 har JND Byggteknik funnits som firma men båda våra ägare har med sig massor av yrkesskicklighet från byggbranschen sedan tidigare.

Under åren har vi samlat på oss och rekryterat mer än 20 av de bästa snickarna, kaklarna och målarna vi kommit över så tillsammans har vi i princip en obegränsad kunskapsbank inom bygg och snickeri! JND Byggteknik är verkligen stolta över att ha med oss en sådan djup och bred kompetens men ibland behöver vi utöka den lite.

Är det någon kompetens vi saknar under vårt eget tak så har vi ett noga utvalt kontaktnät med leverantörer och hantverkare med spetskompetenser inom andra områden. Vi har ett nära och stabilt samarbete och vi har färdigställt många lyckade projekt tillsammans! Utan våra flinka samarbetspartners skulle det inte ha varit möjligt.

Besök dem gärna på deras egna hemsidor som finns länkade här nedan.

 
Curator
Kungshamns el
RS plåtslageri
Kjellstorps Entreprenad
Klings glasmästeri
Ditt badrum
Sotenäs trä
AB Karl Hedin

Lokalt är bäst när du ska bygga hus i Bohuslän!

Alla våra partners känner till vårt kära Bohuslän väl och alla snickare, kaklare, målare, elektriker, glasmästare och VVS-montörer utgår från orter nära dig i Tanum, Fjällbacka, Hamburgsund, Munkedal, Strömstad eller Sotenäs.

Snabbanslutning