• Snyggt och modernt kök
  • Snyggt och modernt kök

Kakel Entreprenad

JND Kakel, plattsättning, kakelentreprenad och kaklare från Hamburgsund

vi sätter ditt kakel i Fjällbacka, Tanum, Strömstad, Sotenäs och i Munkedal

Vissa mindre snickeri- eller målerijobb kan många tänka sig att göra själva och det kan bli ganska bra men när det kommer till kakel och plattsättning måste det bli fackmannamässigt utfört.

För det första är det av största vikt att tätskikt görs med rätt kompetens och kunnande när det gäller ett badrum eller annat våtutrymme. För det andra kan det vara svårt att få det bra om man inte är en utbildad fackman inom kakel.

Med de trender som har blivit med storformat och olika material på plattor, så krävs det både specialverktyg och hög kompetens för att det ska bli ett professionellt och hållbart utseende.

En annan sak att tänka på är att den dag som du säljer din bostad så är det av stort värde och seriositet att kunna visa fram ett kvalitetsdokument som visar att våtutrymmet är utfört av auktoriserat företag, vilket bidrar till ett högre försäljningsvärde.

JND KAKEL – allt inom kakel och plattsättning

i Hamburgsund, Tanum, Fjällbacka, Munkedal, Sotenäs och Strömstad

Vi har en egen avdelning för kakel inom företaget, JND KAKEL, där har vi Clas som är den kontaktperson som ni kan prata kakel, klinkers och våtrum med. Vi utför allt från större entreprenader som lägenheter och storkök till badrum och tvättstugor.

Alla våra plattsättare har givetvis genomgått de senaste utbildningarna och har de behörigheter och certifikat som krävs. Utbildningarna sker genom BYGGKERAMIKRÅDET. JND är PER-auktoriserade och rekommenderas av försäkringsbolagen.

JND kaklar i hela Norra Bohuslän

så bor du i Tanum, Hamburgsund, Fjällbacka, Strömstad, Sotenäs eller Munkedal – välkommen att anlita oss!

Hör av dig till vår kakelkontakt Clas så svarar han på dina frågor eller startar upp ditt kakelprojekt.

Snabbanslutning