• Takbygge av JND
  • Takbygge av JND

Om JND Byggteknik

Ursprungligen var vi tre enskilda firmor som började samarbeta, med tiden blev vi ett aktiebolag och i dag är vi två lika delägare. När vi startade vår gemensamma verksamhet 2009 hade vi inte ett tydligt mål för hur den skulle se ut, utan ville hitta olika sätt att komplettera varandra för att kunna erbjuda våra kunder riktigt hög kvalitet. Yrkesskicklighet och yrkesstolthet har varit viktiga beståndsdelar i företaget och det är också med den utgångspunkten vi har rekryterat nya medarbetare. Vi hoppas och tror att det är anledningen till att vi i stort sett har haft fullt upp sedan starten. Vi har låtit verksamheten växa i takt med kunderna och anställt den kompetens vi har saknat. Nu senast en duktig målare!

Vi har anställt en arbetsledare för att bli ännu bättre i samarbetet med våra kunder. Det är också en tydlig vägvisare för oss själva, nu utvecklar vi verksamheten och expanderar ytterligare. Som ett led i detta arbete har vi också investerat i väderskyddstält. Det skapar en bättre arbetsmiljö åt våra medarbetare men innebär också att vi kan bygga tryggt och säkert i alla väder året om. En kvalitetssäkring som vi tror att många kunder kommer att uppskatta!

I dag är antalet anställda 25, det trodde nog ingen av oss när vi började, men nu är vi tillräckligt många för att ta nästa steg i utvecklingen och åta oss större arbeten på totalentreprenad. Under
de senaste åren har vi också haft nöjet att arbeta med offentlig verksamhet, något vi gärna gör i större utsträckning. Byggnation av hus från grunden, renoveringar och utbyggnader kompletteras
med våtrumsarbeten, murning och plattsättning. Vi har förmånen att ha skickliga medarbetare som ständigt utvecklar sina kunskaper och gärna finslipar kompetensen.

Vi driver också Magasinet Lageruthyrning i Hamburgsund som erbjuder förråd och lagerplatser åt företag och privatpersoner i norra Bohuslän.

2019 blev vi årets företagare i Tanums Kommun och det är vi mycket stolta över för det säger en hel del om vårt företag.

Det blåser positiva vindar i byggbranschen i dag, det byggs mer än någonsin i hela Västra Götaland, något vi också märker av. Vi ser på framtiden med stark tilltro och ser fram emot nya spännande samarbeten.

Välkommen till oss
Jan Nilsson, Clas Davik och medarbetare

Snabbanslutning