• Vitt och fräscht kakel
  • Vitt och fräscht kakel

JND Kakel – Plattsättning i Hamburgsund

Söker du ett företag för kakel och proffsig plattsättning i Hamburgsund? Välkommen till JND Kakel!

JND Byggteknik har utfört många kakelentreprenader genom åren och nu har vi startat en helt egen avdelning för kakel inom företaget, JND Kakel.

Vi utför allt från större entreprenader som lägenheter och storkök till badrum och tvättstugor. Alla våra plattsättare har givetvis genomgått de senaste utbildningarna och har de behörigheter och certifikat som krävs. Utbildningarna sker genom BYGGKERAMIKRÅDET. JND Kakel är PER-auktoriserade och rekommenderas av försäkringsbolagen.

Kontakta oss för kakel & plattsättning i Hamburgsund

Är du redo för nytt kakel? Hör av dig till vår kakelkontakt Clas så svarar han på dina frågor eller startar upp ditt kakelprojekt. Eftersom vi har egna snickare och målare inom bolaget så kan vi ta oss an hela projektet som en fullständig kakelentreprenad.

Plattsättning i Hamburgsund

Anlita professionella plattsättare för ditt kakel

Vissa mindre snickeri- eller målerijobb kan många tänka sig att göra själva och det kan bli ganska bra men när det kommer till kakel och plattsättning måste det bli fackmannamässigt utfört.

För det första är det av största vikt att tätskikt görs med rätt kompetens och kunnande när det gäller ett badrum eller annat våtutrymme. För det andra kan det vara svårt att få det bra om man inte är en utbildad fackman inom kakel.

Med de trender som har blivit med storformat och olika material på plattor, så krävs det både specialverktyg och hög kompetens för att det ska bli ett professionellt och hållbart utseende.

En annan sak att tänka på är att den dag som du säljer din bostad så är det av stort värde och seriositet att kunna visa fram ett kvalitetsdokument som visar att våtutrymmet är utfört av auktoriserat företag, vilket bidrar till ett högre försäljningsvärde.

Välkommen att anlita oss för kakel, klinkers & plattsättning i Hamburgsund med omnejd.

Snabbanslutning