• Snygg terrass
  • Snygg terrass

Målare

Målare från Hamburgsund

målar snyggt i Fjällbacka, Tanum, Strömstad, Sotenäs och i Munkedal

Slipp sneda tapetvåder, klibbig maskeringstejp och färg som rinner – anlita en målare som kan sina grejer! En målare från JND BYGGTEKNIK kommer och gör både det tråkiga och det svåra inom måleri- och tapetkonsten. Du kan lita på att målare från oss alltid gör ett bra jobb och när de är klara kommer du att vara nöjd med vad de åstadkommit. Du kommer också att vara nöjd med att ha sparat en massa tid och tålamod genom att inte ha behövt göra jobbet själv!

JND BYGGTEKNIK – med målare och tapetsering

i Hamburgsund, Tanum, Fjällbacka, Munkedal, Sotenäs och Strömstad

Vare sig det gäller en ommålning ute på fasaden eller om du behöver nya tapeter i hemmet så ska du veta att vi alltid gör det med allra största omsorg och noggrannhet. JND använder endast färg, tapeter och redskap från de bästa leverantörerna. Våra målare kan det här med kulörer, nyanser och tapetval och de vill gärna överträffa dina förväntningar.

JND stävar alltid efter att få leverera ett bra och hållbart resultat som står sig i många år. Vi har även specialkunskap och utför restaurering på äldre K-märkta hus, så som fönster, dörrar, väggar och tak och även dekor-/marmoreringsarbeten.

JND målar och tapetserar i hela Norra Bohuslän

så bor du i Tanum, Hamburgsund, Fjällbacka, Strömstad, Sotenäs eller Munkedal – välkommen som kund!

Vi målar både stort och smått och både ute och inne. JND ger dig ett bra resultat – proffsigt och snabbt! Kontakta oss när du behöver målare.

Snabbanslutning